Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2018 00:43 - На кои пречат руските пирамиди? На тези, които не искат да се разбере, че пирамидите са строени от феноменните Българи!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4639 Коментари: 4 Гласове:
11

Последна промяна: 30.09.2023 00:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Прекрасна иновативна и пионерско – изследователска публикация ни изпратиха от водещият авторитетен руски научно – популярен сайт Миртесен, която третира набиращата необратимо скорост и разкриване на тайната ѝ тема за мегалитните светилищни съоръжения по целия свят и конкретно в Русия, на която тема и материя нашият екип е единственият оторизиран от строителите и операторите на мегалитите институция и орган да разкрием тайната им и ви просветим и активираме скоро и ги въведем отново на ръчен режим на работа с обслужване от феноменните им оператори – ние с вас Българите от жреческия род Дуло от феноменни генетични потомци на  Българските Богове Творци и Демиурзи на световете Господ Бог Отец Исус и Великата  Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива   на  IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с онаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с   малка "б" !  


Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на видеото и пуснете ръчно, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 
https://www.youtube.com/watch?v=LeoupKIwIO0&list=PLa5-aFdApZnJliPJlg4cIL-bIBOyATXWX&autoplay=1&loop=1 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
http://nethistory.su/blog/43624425944/Komu-meshayut-russkie-piramidyi 

КОМУ МЕШАЮТ РУССКИЕ ПИРАМИДЫ?

Вие прочетете оригинала на статията като си припомните прекрасния руски език, който е чудесен Български цивилизационен лингва продукт и инструмент за култивирането на бившето тракийско нефеноменно безкултурно племе руснаци, защото ние с вас –  феноменните просветени Българи от Сакра Духовна Академия Форум на Безистена, скоро време пак ще ги спасяваме и цивилизоваме!

Към преводното повествование на статията ние ще разработим и разсекретим съдържащите се в публикацията кодирани документи и послания с помощта на 

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език  http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast 1.1113546 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––– омешено руско – Българско повествование:

                                              На кого пречат руските пирамиди?

В действителност, какво да се крие тогава, ако много от тази информация просто не се разпространява.
Вече е казано много по тази тема за мегалитите, от която световната официална наука има голям страх от всичко свързано с мегалитите и тези съоръжения, които не се вписват в официалната академична традиционна история.

image

Как вы думаете, что на фото?

А на фото знаменитая пирамида в НаходкеИх там вообще-то две, называются Брат и Сестра. Сестра – пирамидальная гора, происхождение которой, скорее всего природное. Но вот Брат… это загадка. Вы видите то, что от него осталось. Его высота была 330 метров!

 

image

Это графическая реконструкция объекта, который был разобран ещё во времена СССР.

Есть сведения, что в верхней части были внутренние сооружения, возведённые с применением бетона высочайшего качества.

Има сведения, че в горната част на пирамидата е имало вътрешни съоръжения
произведени с използването на бетон от най – високо качество.
(от дълбоки древни времена!)

Щебень в нём калиброван в соответствии с современным «мелким» типом. Блоки были оштукатурены и сохранились даже фрески, выполненные суриком, белилами и охрой нескольких оттенков. Под микроскопом были видны округлые пятна и лунки – следы напыления.
Эти сведения можно считать фольклором, поскольку нет материальных свидетельств, только вот сам факт уничтожения верхней части горы – слишком красноречивое свидетельство.

Дело в том, что разрушение вершины производилось под предлогом добычи известняка.
А теперь задумаемся: целесообразно ли добывать известняк, начиная с вершины?
Вы такое когда-нибудь видели?


Работата е в това, че разрушаването на върха се е провеждало под предлог за добиване на варовик (мрамор)
А сега замислете се : целесъобразно ли е да се добиват инертни материали, започвайки от върха?
Вие такова нещо виждали ли сте някъде?
 

А что за дурь, ездить за стройматериалом через речку? (паромом возили). И самое то главное, что известковый карьер уже был на тот момент разработан прямо под боком, не нужно никуда плавать и подниматься в гору. Очевидная бессмыслица.
Но есть ведь и другие пирамиды в России, которые традиционно считаются природными образованиями, но при этом не существует сведений о хоть каких-то попытках их исследовать!

–––––––––––

В тези редове авторът задава косвено въпроса, който не смее директно да зададе, и който ние задаваме и разкриваме в нашия блог – а именно, че световната геоложка анти – българска мафия, която е в комбина със световната анти – българска историческа  мафия, водещи от които са руско / съветските им филиали и които са ударният отряд на заговорниците срещу Българите във фалшификацията и временното скриване на истината за феноменното цивилизационно величие на Българите, истинската ни история и феноменното ни мегалитно строителство в Русия и по целия свят, са правили и правят още всякакви злодейски и диверсантски мероприятия за унищожаването и временното скриване на безбройните феноменни Български мегалитни светилищни енергийни обекти по света, за да не познаем истинския им статут и функции на мултифункционални високотехнологични Божествени съоръжения за производство на тях на духовни, здравни и материални блага и за творене на чудеса от безкрайната енергия на Святият Дух и за управление на всички енергийни, биологични и обществени и пси – процеси на Земята, от операторите им – Българите от жреческия род Дуло, и възстановим чрез тях Божието царство на Земята на Любовта, Братството и Мира, което е възстановената Свещена Българска империя и господството на феноменните праведни и святи потомци на Исус и Мария Магдалена от жреческия им род Дуло!

Отрязването на 80 метра от върха на едната пирамида е христоматийна демонстрация на безцеремонната злодейска ликвидаторска дейност на анти – българските заговорници, които са от изродените кланове на Дуло в юдео – данайскита подплеменна група на бившето тракийско племе евреи, получени от некачествени Български генетични импланти и ашладиски, и които от 1500 години вече са отредени от Българските Богове за постоянни гонители и геноцидатори на свещения Божи народ  – Българите от Дуло, и създаване на ектремални условия за живот за нашето закаляване, подготовка и селектирането ни за скорошни духовни водачи и праведни и святи управници на всички народи!
Те управляват сега вече открито без да се крият въобще САЩ, ЕС, НАТО, всички европейски страни, включително и Русия, както и всички големи и важни и по – малки и неважни държави по света, включително и България и владеят всички икономически, политически и военни ресурси и инструменти за поробване и властване на народите, и провеждат злодейския си перфиден план за окончателното физическо затриване на Свещения Божи етнос и народ – Българите, и което няма да се случи, защото ще се случи Съдния Ден и епичните събития и процеси по съденето и атестацията на народите и човеците за духовното им развитие и израстване и дали да продължат еволюционното си развитие в нов Божествен свръхфеноменен режим или да отпаднат от експеримента като некачествени експериментални генетични био – интелектуални продукти! 


––––––––––––––––––––––––––––

Авторът изнася категорични данни, че двете структури са изкуствени мегалитни съоръжения – пирамиди, които потвърждава и официалната справка във Википедия, от която ние ще разсекретим основните документи, вложени от строителите им – Българските жреци.. 

 

Брат — гора (сопка) высотою 242 метра в Партизанском районе Приморского края России, в устье реки Сучан; вблизи города Находки . ј вершины в середине XX века была срезана в строительных целях.

За името на град Находка, което на херметичния Български жречески език документира, че селището е построено на мегалитен скален светилищен комплекс на Българските жреци, официалните етимолози ни пробутват версия, че някой моряк като видял за пръв път скалните пирамиди, възкликнал бил уж :" Я, каква находка само!", но на нас тия номера не ни минават вече!
Ето сакралната етимология на името на селището, която е и на пирамидалния комплекс:

НАХОДКА=Кая (скала, скално светилище) на Хан (Кан, Жреци) на Диана 

Сопка на руски се обяснява като термин за обозначаване на голям хълм, могила, курган, които са наричани с този топонимен индекс от техните строители и крастници, за да документира техния Български Божествен произход и характер:

СОПКА=ПОК СА=Бок Иса 

СОПКА=Кая (скала, скално светилище) на Бог Иса 

СОПКА построена от=построена от Кан (Жреци) на Бог Иса  

Разкриваме и сакралната история и характеристика на другия шифрован документ –  хидронимният топоним Сучан.


ТОПОНИМИ=Богиня Ма (Майка) Диана 

ХИДРОНИМ от=от Хан (Кан, Жреци) на Мадара 

СУЧАН=Исуш

СУЧАН=СУТШАН=Диана и Исуш=Донисиуш – 
Българските Богове Демиурзи и Техният синкретичен митологичен сдвоен херметичен образ, под чиято егида Българскитеи жреци предприемаха освободителните културно – цивилизационни мисии и походи на Изток и по целия свят!

image

До 1972 года река носила название Сучан. 
Арсеньев в своей книге «По Уссурийскому краю» объяснял происхождение термина Сучан следующим образом: «Су-чан — площадь, засеваемая растением су-цзы, из которого китайцы добывают так называемое травяное масло».
Географ В. Лешкевич трактовал термин — как территорию, которую засеивают соей.
Известный исследователь топонимики Дальнего Востока Ф. В. Соловьёв считал, что название Сучан — китайского происхождения, которое означает «цветущий»: 
су — чистый, простой, чан — цветущий.

Защо су на китайски означава чист?
Защото е по една от Божествените характеристики на Българският Бог Исус:

СУ=Ису – Исус

Поради същата причина и чан означава цветущ, защото Българските лингва конструктури на всички езици по света, както и на китайския език, са вложили в тази дума и понятие отново единствените, които осигуряват цветущ живот за всички – Българските Богове!

ЧАН=ТШАН=ТАН Ш=Диана и Ешуа 

Сопки Брат и Сестра в разные времена носили разные названия. Современные имена сопок, согласно принятой версии, были даны первыми переселенцами в начале XX века.

Владимир Арсеньев запечатлел древние названия двух сопок до прихода в эти земли русских переселенцев

  В том месте, где Сучан впадает в море, около самого устья реки есть две одинаковые скалы, стоящих рядом: та, что ближе к морю, называлась тогда Да-най-шань (Большая гора наподобие женских грудей), а та, что стоит на берегу реки — Эр-най-шань (Вторая грудь-гора)  

ДА НАЙ ШАНЬ=Диана и Ешуа 

ЕР НАЙ ШАНЬ=Ешуа от Рая

ЖЕНСКА ГРЪД=Кая (скално светилище) на Исуш от Драгия

Горный инженер И. С. Боголюбский в своей книге, изданной в 1876 году, сохранил старейшее русское название сопок:

  Восточный берег залива Америки состоит из песчаника, переходящего в кварцит, который прилегает к известняку, образующему при устье Сучана две горы, названные Двумя братьями.

ДВА БРАТЯ построени от=построени от Братя от Богиня Диана
светилищни пирамидални съоръжения, построени от жреческото съсловие от Бялото Братство от феноменните генетични потомци на Българската Богиня Диана 


image

Геология

Представляет собой древний риф, возраст которого около 250 млн лет.
Как и соседняя сопка Сестра, сложена из белого мраморизованного известняка магматического происхождения.

Присъстваме на поредната нагледна христоматийна демонстрация на традиционната псевдо – научна фалшификация без никакви аргументи и доказателствени факти на геолозите, които за да прикрият очебийния изкуствен произход и характер на мегалитно светилищно съоръжение, му лепват етикета "природен геоложки феномен", подсилен за достоверност с художествено – поетичното лирическо отклонение "изваян от вълшебната ръка на природата" и датиран за да хване дикиш за пред баламите отпреди няколко милиона години до десетки и стотици милиони години назад във времето, като на този легализиран академичен доказателствен постулат някъде в забутано место с най – древен шрифт отбелязват, че това е работна хипотеза (сиреч непроверяема измислица) със скрития нагъл подтекст "който не вярва и си няма друга работа, да ходи да провери!"   

И ние защото ама въобще не им вярваме, и си нямаме друга работа, защото тази работа с мегалитите е баш (точно) нашата работа, и щото можем да пътуваме напред и назад във времето с Машината на времето,
 
image

МАШИНА НА ВРЕМЕТО=Ешуа и Богиня Мат Мария ,

винаги се качваме на Машината на времето и отиваме назад във времето за да питаме Боговете ни, Които са и назад във времето, и в сегашното, и във бъдещото време!

НАЗАД В ВРЕМЕТО при=при Бог Иза и Богиня Матара Диана 

И Боговете ни винаги ни казват всичко кое как е било и ни изпращат да го разправяме и на вас, както и в този случай, че ни дадоха и още един документ от руската википедия, който показахме по – горе,  с точната датировка на построяването на този светилищен комплекс и конкретните му строители и кръстници!

Восточный берег залива Америки состоит из песчаника, переходящего в кварцит, который прилегает к известняку, образующему при устье Сучана две горы, названные Двумя братьями.

ДВУМЯ БРАТАМИ=Братя от Богиня Диана Мама
двама братя от Великата Богиня Майка Диана, Която защото е и Мария Магдалена като последното ѝ аватарно проявления пред Българите в Тракия преди 2000 години, ни разреши да ви разкрием поредния ръкотворен паметник и свръхтехнологичен производствен мегалитен Рог на изобилието, построен не преди 250 милиона години както ни будалкат учените, а в края на 1 век от н.е. от двамата Ѝ сина – близнаци Павел и Петър, родени съответно в 23:50 часа на 24 декември (Бъдни вечер) и в 00:05 часа на 25 декември (Коледа) 33 г, и кръстен от тях с този кодиран топонимен документ в чест на Майка им и на тях самите:


ДВУМЯ БРАТАМИ=
Братя от Богиня Диана МаМа=
Братя от Богиня Диана Мария Магдалена 

Павел е първородният новоепохален син от близнаците Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена, който е новоепохалният Български Първожрец истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333 ) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски"  (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон, Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Плави=Флави=Флавии=Флавий    

Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе / ген от най – секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча, за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена, с които от България и Тракия – същинският Сътворенчески рай на Земята, е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант, и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя.    

Всички западно и източно – римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии преди и след 333 г са негови генетични потомци от генно – инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена, с които е заселена цяла Европа и целия свят, най – изродените от които са византийците, които са българския генетичен експериментален продукт върху племенната подгрупа юдеи от бившето тракийско племе евреи, водещ началото си от един от внуците на Павел и един от най – големите новоепохални злодеи и престъпници –  Константин Велики.  

image

Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал, в която е кръвта на Исус – сиреч гените му.   

СВЕЩЕН ГРААЛ с гените на=СВЕШТЕН ГРААЛ с гените на=
с гените на Диана и Исуш Българина

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина    

Павел, който е Кан и Цар Авитохол, е и евангелист Йоан, и евангелист Матей, и евангелист Лука, и евангелист Марк, и Апостол Павел, и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и е тъй търсеният тайнствен автор евангелист на всички новозаветни евангелски документи, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус, обследвали стилистично, лингвистично, фактологично и най – подробно еванглията, са категорични, че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия.      

Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333) в качеството си на Първожрец и Цар Авитохол и Император на Свещената Световна Българска империя, владяла целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година, за този дълъг престой от него в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, но и полага основите и правилата на цялата новоепохална литература, поезия, песенното изкуство и всички други изкуства и науки върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, както и всички съвременни човешки езици и писмености – еволюционни цивилизационни процеси, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г. сл. Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество и Император на транс – пространствената Свещена  Българска империя, която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете –  Исус и Мария Магдалена.   

Павел е баща на Кан Ирник, който живял според Именника на Българските Канове на половината години на баща си Кан Авитохол – 150 години (303 – 453), който Кан Ирник е Кан Атила, който е и Свети Патрик, който е Свети Николай Чудотворец (министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации и на свръхестествените чудеса и феномени в правителстото на баща си), който е още същият Санта Никълъс, кодиран в Коледните и новогодишните сакралии на народите като Санта Клаус,Дядо Коледа, Дядо Мраз...    

Тази сакрална свръхсекретна досега светоустройствена информация сега в компресиран режим Свети Павел ни я разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци    

Още инфо с пълни характеристични данни и разсекретено досие за първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена, Които са последните аватарни новоепохални проявления на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана пред Българите в Тракия преди 2000 години, ще откриете в нашите повече от 1150 постинга в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел"   

Обстойна информация за Свети Петър, който от 333 година сл. Хр. след дългия му 300 годишен живот на Земята, е Вицепремиер в правителството на батко му Свети Павел и министър на Вселенската адмнистрация и Шеф на Централния КПП, сме изнесли в статията ни 

Секретните архиви на Ватикана проговарят: Защо злодеят император Нерон не можа да разпъне апостол Петър и да отреже главата на апостол Павел!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/06/29/dvete-deca-bliznaci-na-isus-i-mariia-magdalena-pavel-i-petyr.1614848


В древности затапливалась морем, была окружена тропическими лесами. Склоны покрыты растительностью, встречаются скалы и каменистые осыпи.
В 1930-е годы на сопке были начаты работы по добыче природного камня для строительства причалов порта, приостановленные в 1940-е годы во время войны.
На 1950-е годы пришёлся период интенсивного освоения.
На вершину сопки, где производились взрывные работы, была проложена грунтовая дорога для бульдозеров и самосвалов
 Белаз.
В 1970-е годы добыча щебня была прекращена.
За 40 лет промышленного освоения вершина сопки была срезана на 79 метров.
 
 
Пак ви напомняме, че по време на Руската империя, на СССР и на сегашната руска държава, тази анти – българска империя се управлява от българо – юдео=данаите ционисти, на които една от основните задачи е била да унищожават Българското феноменно мегалитно светилищно материално богатство в поробените от българо – юдео – византийската Руска/Съветска империя бивши Български имперски провинции, с която скрита злодейска юдова цел са организирали и унищожението на пирамидата.
По същия начин фирма на юдео – ционистите с техните български мекерета – съдружници, по подобен злодейски проект на МОССАД, унищожиха и една от седемте изкуствено построени от кота 0 до върха пирамиди в Пловдив – Марково тепе, с цел намаляне на енергийната мощ на свещения пловдивски мегалитен комплекс, без да подозират мерзавците, че феноменните функции на унищожено мегалитно съоръжение се поемат от други съоръжения, които увеличават така мощта си!

МАРКОВО ТЕПЕ=Кая (скала,скално светилище) на Бог и Богиня Матара,

Тепето – зикуратна пирамида бе унищожено с непрестанни нагли терористични взривове по скалната  твърд на светилищното съоръжение в продължение на години, уж с инвестиционното благовидно намерение да строят МОЛ, и точно когато разрушиха пирамидата, взеха та уж фалираха, свършили планираното си злодейско дело!

"Сагата с едно от най-грозните "творения" в Пловдив - сградата на мол "Марково тепе", продължава"
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Sagata-s-edno-ot-nai-groznite-tvoreniya-v-Plovdiv-sgradata-na-mol-Markovo-tepe-produlzhava-348320

Разсекретяваме поредния шифрован документ, носещ ни информация за статута на седемте тепета – зикуратни пирамиди в Пловдив и тяхната универсална пускова парола:

ТЕПЕ=Диана Богиня=Богиня Диана

ПИРАМИДА=Богиня Мадара

ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА=Иза от Тракия и Богиня Мадара

СЕДЕМ ЗИКУРАТНИ ПИРАМИДИ=
Богиня Диана Мад Мария и Кристоз=
Богиня Диана Мад Мария и Исуз от Тракия

Ето това е фирмената табела, която е стояла на върха на всички тепета – пирамиди, изкуствени светилищни съоръжения в Пловдив, Пулпудева, Тримонциум!

ПЛОВДИВ=Павел от Богиня Диана

ПУЛПУДЕВА=Павел от Богиня Диана

ТРИМОНЦИУМ=ТРИМОНТСИУМ=Иса и Диана Мат Мария

И коментар с прокоба от пловдичанин – майничка и Българин:

"Фалит за вас,мръсни евреи ... на Марково тепе има лековита вода ... вие мол строите, бял ден да не видите, докато не фалирате!"

 
МРЪСНИ ЕВРЕИ=ЕВРЕИ от Иса и Мария
бивше нефеноменно тракийско племе от нефеноменни човекоподобни биороботи като всички други тракийски племена, (справка в статиите ни за роботите с парола на търсачката "безистена и роботи") създадено от Българските Богове Демиурзи с мисията им на Богоизбрани да бъдат постоянен геноцидиращ орган и инструмент връз Българите, осигуряващ екстремален режим на живот на Българите за нашето многовековно реалити закаляване и селектиране за праведни и святи духовни водачи и управници на възстановяваното скоро Божие Царство на Любовта, Братството и Мира на Земята. 

Само напомняме на шефовете на МОССАД, които са все изродени българо – юдеи от Дуло, Кои са им истинските Шефове, на Които пък ние сме им пълномощниците на Земята и да знаят, че скоро ще идват цялата служба, подпалила света, на покаяние и отчет при нас:

МОССАД=Исус и Мад=Исус и Ма (Майка) Диана
–––––––––––––

Находкинский поэт Геннадий Богданкевич посвятил судьбе сопок стихи:

  Там, где Сучан впадает в море
и набегает волн громада.
Навек, окаменев от горя,
Стоит «Сестра», у обезглавленного «Брата».
 

ОБЕЗГЛАВЕНИ БРАТЯ=Българи от Бог Иза и Богиня Диана – 

страховит елегийно – епичен документ свидетелстващ за съдбата на безброй Българи от Божия Род Дуло, съхранили чистотата си и преминаващи след тази фаза на земния им живот веднага в светейши режим в Божието измерение 

В Находке и Партизанском районе широко распространено мнение, согласно которому отсутствие вершины сопки изменило климат муниципального района, привело к увеличению количества туманов.

Този документ, че отсъствието на върха на пирамидата и изминило климата на региона,  е един от безбройните, които ни разкриват една от многобройните феноменни функции на Българските светилища от Единната Българска световна светилищна енергийна система – фунцията на светилищата да бъдат генератори и балансьори на енергийните и климатичните процеси на крехко и финно балансирания в комфортни параметри за живот кувьоз на Земята! 

Первым исследователем Брата считается краевед Фёдор Буссе. Посещал это место и Владимир Арсеньев. В 2000 году сопку обследовала экспедиция археологов ДВО РАН, обнаружившая следы древней дороги на одном из склонов сопки.

Архимандрит Палладий, посетивший Находку в 1871 году, сохранил легенду местных жителей, согласно которой во времена чжурчжэней у Брата находился храм Лунной богини, в котором размещалось два золотых идола.

image

Луната е висшият макрокосмически езически херметичен символ на Българските жреци за Велика Богиня Майка Диана и Мария Магдалена в новоепохалното Ѝ аватарно проявление, а двата златни идола в храма са на Българския Божествен демиургов тандем:

ДВА ЗЛАТНИ ИДОЛА на=ИДОЛИ на Богиня Диана и Иза Дуло
Родоначалниците на единствения Божествен генетичен човешки род Дуло

ИДОЛ=ДОЛИ=Дуло

Жрецы храма занимались лечением больных в расположенных поблизости горячих источниках, за что получали вознаграждение золотом.
Во время одной из войн жрецы спрятали сокровища и золотых идолов в тайники горы — искусственных колодцах, выложенных из камня.

Пирамидальная форма сопок Брат и Сестра посреди долины дала повод некоторым краеведам Находки считать горы древними архитектурными сооружениями  , наподобие египетских пирамид.

Разбира се, че Двамата братя и племенника между тях, са египетски пирамиди, но преди това и винаги всички т. нар. "египетски пирамиди" са си чисто Български!

ЕГИПЕТСКИ ПИРАМИДИ на=на Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Матара Диана 

image

Сопка Сестра

image
  
Рядом расположены холм Племянник и сопка Сестра – съобщение, че между двете пирамиди на Двамата братя е построена и третата пирамида Племенника
Ето строителния документ на този мегасветилищен комплекс, който прокламира кои са Боговете Демиурзи, Чиито имена носи комплекса и указващ кои са феноменните му строители:

image

БРАТ ПЛЕМЯННИК СЕСТРА=Богиня Матара Диана и Исус Балкарина

БРАТ ПЛЕМЯННИК СЕСТРА=Балкари на Богиня Матара Диана и Исус 

БРАТ ПЛЕМЯННИК СЕСТРА построени от=построени от Кан (Жреци) Братя от Рода на Исус от Ямбол

както документирахме по – горе, строителите на светилищния пирамидален комплекс са Български Жреци от Бялото Братство на Рода Дуло от феноменни генетични потомци на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, родени и отглеждани на първосвещения и постоянно първопрестолен Божи град Ямбол, херметизиран като Олямб, Олимб, Олимп, център на Време – пространствения континиум на Божиите измерения и светове, и тези Жреци от Бялото Братство са новоепохалните братя – близнаци на Исус и Мария Магдалена – Павел и Петър.
 
––––––––––––––––––––––––
Така с тези безапелационни автентични документи веднага отговорихме на въпроса на заглавието на статията на кого пречат руските пирамиди, на който въпрос отговорихме и веднага в заглавието, изрично прокламирайки, че тези пирамиди са Български!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
Българско феноменно производство са и всички останали мегалити от публикацията, за които авторът  сергей water говори и с ирония, и в прав текст, как така учените не виждат че те са дело на човешки разум и човешка ръка, без да знае, че тези човеци са Българите и че и той е съхранен филиз от феноменен Български имплант от Божия жречески род Дуло от ония 500 български аристократични родове от Волжка България, които изграждат духовния интелектуален творчески прогресивен елит на младата съвременна руска нация и на които само Български феномени от Горе възлагат изследователско – просветителска мисии за руснаците като неговата.

СЕРГЕЙ ВАТЕР от=от Бог Иса Вер (Змей) от Трагия 

Елитът на Русия е с Български корени.От академик Ахмед Рахимов
http://ydara.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3658:2014-01-12-11-39-42&catid=147:2013-09-30-13-38-39&Itemid=231

image

Мне очень нравится эта «горушка» на Камчатке. Есть такие и на Колыме, и на Чукотке, но это просто шедевр!

Ето чии са тези шедьоври и тия топоними и култури:

ШЕДЬОВЪР от=от Братя от Ешуа  –
от Българите от Бялото Братство на Българския Господ Бог Исус 

КАМЧАТКА=Кан (Жреци) на Майка Диана и Ешуа 

ЧУКОТКА=Кая (скални светилища) на Кан (Жреци) на Ешуа и Диана

В городе Бисоко в Боснии пирамида совсем на пирамиду не была похожа, только когда начались раскопки, появились материальные доказательства её искусственного происхождения, и то нашлось масса скептиков, заявивших, что блоки боснийской пирамиды просто из монолита растрескались в правильные прямоугольные блоки, а рунические письмена на стенах - затейливая причуда природы!

ВИСОКО=ВОК ИСО=Бок Иса 

БОСНА=Бог Иса 

На игру природы списывается и этот шедевр:

image

Это «Башня дьявола в Вайоминге (США). С первого взгляда да… удивительное создание, надо же как похоже на «пенёк» от гигантского дерева! Однако…

image

Всем известно, что в природе прямых углов не бывает!
Глядя на снимок «Башни» вблизи, вы поверите учёным на слово?
Не наблюдается вмешательства разума? 

Гледайки снимките на Дяволската кула от близко, ще повярвате ли на приказките на учените?
Не се наблюдава вмешателство на разума?

В
 помощ на роднината ни Сергей разсекретяваме Чий е Разума, построил тази великанска дяволска кула, и Чии е човешкият разум! 

РАЗУМ=Иза и Мария 

ЧИЙ=ТШИЙ=Диана и Ешуа
 Техен е!


И още за Дяволската кула от статията ни

Тне Shedows и вождът на апачите Джеронимо в армията на Дионисиус срещу ислямската инвазия в Европа
http://bezistena.blog.bg/history/2015/11/29/tne-shedows-i-vojdyt-na-apachite-djeronimo-v-armiiata-na-dio.1411120

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=Богиня Мадара и Иза от Тракия

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=Богиня Мадара и Иза от Тракия 

– Природата е била сътворила този "геоложки феномен" ли?
– Нищо подобно – глупости на търкалета! 
Природата само е разрушила нищожна частица от великолепното гигантско строително съоръжение, построено от феноменните Български строители! 

НИЩО ПОДОБНО=Ешуа Бог и Богиня Диана=Бог Ешуа и Богиня Диана

На видеоматериалите виждаме показно и демонстративно подреждане на ясно личимите отделни строителни скални голямо – габаритни панели, монтирани с прецизни сглобки във вертикални плътно допрени колонади и скални снопове 
В тия материали ви правим показна демонстрация на инженерно – строителният характер на мегалитната конструкция Devils Tower, за да можете вие, които напълно разбираемо се съмнявате в това, в което ви посвещаваме, и нямате възможност да се покатерите по нея, да се убедите с помощта на камерата с очите, ръцете, тялото, разума и Душата си, че кулата е изкуствено построено мегалитно светилищно съоръжение от отделни акуратно и прецизно монтирани с точни допуски и сглобки огромни строителни елементи и панели!
Вгледайте се в подредбата на отделните елементи на конструкцията – никаква ръка на природата не може да направи това, каквито и дефиниции като "вълшебна" и други подобни да ѝ слагаме, защото само феноменният ум и вълшебната ръка на Българите може да построи такива строителни чудеса!  

А Главният проектант и Изпълнител на този Български мегалитен обект наистина е Дяволът, който разкрихме Кой е в статията ни 
 
Дяволът или Сатана, страшният повелител на Извънземните, разкрива самоличността и координатите си и всички генерал – щабни документи на Извънземните
http://bezistena.blog.bg/history/2018/01/07/diavolyt-ili-satana-strashniiat-povelitel-na-izvynzemnite-ra.1586982

–––––––––––––––––––

Теперь посмотрим, что у нас есть на Амуре, близь посёлка Ржавчик!

ПОСМОТРИМ=Иса и Богиня Мат Мария 

У НАС ЕСТЬ=Диана и Исус=Дионисиус

АМУР=МАРУ=Мария 

РЖАВЧИК=РЖАВТШИК=Бог Криштож=Бог Ежуш от Тракия 

image 
Поэтому фото я сначала не понял что к чему, а когда увидел схему вычерченную от руки, показывающую то, что не доступно для просмотра на фото, испытал смешанные чувства. И недоверие и восторг.
Конечно, это не может быть случайным нагромождением камней!

image

 
Но поскольку тема неисчерпаема, информации появляется всё больше, очевидно настало время поговорить и об этом:

НЕИЗЧЕРПАЕМА ТЕМА за=за Изуш и Богиня Мат Мария 
  
image  

Ничего особенного, скажете вы? Ладно, смотрим дальше: 

image 
Впечатляет? Ладно... ещё...

image  

Горячее? Это не Баальбек, нет...
  
image  

Это наше, родное!
 
ЕТО НАШЕ от=от Диана и Ешуа 

image  

Думаете Скляров этого не видел на фото?
Уверяю видел и не один раз, как и Колымские и Пермские фото.

Авторът има впредвид Андрей Скляров – основатель и идейный лидер проекта «Лаборатория Альтернативной Истории», автор десятков книг и фильмов, перевернувших представления тысяч людей как в России, так и за рубежом, о древнейшей истории, архитектуре, археологии и палеогеографии.
Человек, посвятивший себя поиску вещественных доказательств существования древней высокоразвитой цивилизации на нашей планете.
Непреклонно отстаивающий свои идеи с позиции физика-экспериментатора, полагаясь только на фактические результаты исследований, не идя на компромиссы и не оглядываясь на авторитеты, он пошатнул (разклатил) господствующие научные теории. (а ние направо ги срутваме!)

СРУТВАМЕ ЛЪЖИТЕ за=ЛЪЖИТЕ за Иса и Богиня Матара 

Научил нас задавать неудобные вопросы, думать, анализировать и выстраивать систему заново.
«Если факты противоречат теории, нужно выбрасывать теорию, а не факты».

И поради тази му дейност и мисия да подлага на съмнение официалните научни постулати, наложени от фалшификаторите на историята на Земята и на Българите,
която му дарба идва от неговия феноменен Български жречески произход – 

СКЛЯРОВ от=от Иса Болкария=Болкар от Иса ,

заговорниците срещу Българите прекъснаха насилствено земния му живот на 15 септември 2016 г, без да предполагат въобще, че изпълняват "мръсната" поръчка на небесната служба "Кадри" за попълване на редиците на небесните светейши екипи по подготовката на разкриването на тайната на мегалитните светилищни съоръжение и съвместното им пускане с нашия екип и завършилите жреческия курс феноменни Българи в нашата Сакра Духовна Академия, отново на ръчен режим след изпитите на Съдния Ден!

МРЪСНИ ПОРЪЧКИ от=ПОРЪЧКИ от Мария и Иса 

ЗЕМНИЯ НИ ЖИВОТ определян от=определян от Изуж и Богиня Ма (Майка) Диана 

image 
Ладно. Кто не в курсе - раскрываю карты.
Ето ближние окрестности города Выборг в Санкт-Петербургской губернии. Совсем рядом!

ВЫБОРГ=Бог е Борг – Бог е Българин!

Поехали, и будем производить замеры, пафосно восклицать, что мол, купюру в 100 долларов не втиснуть меж камнями.
Попробуйте двух-долларовую купюру, может залезет? Или не туда суёте просто? Давайте рассуждать, ленточная это или циркулярная пила применялась, а может лазер.. Лузер, а не лазер, дорогой Андрей Юрьевич!
Успехов вам в освоении Боливии и дальнего Перу!
Итак: Амур, Колыму, Пермь и Ленобласть мы частично посмотрели. Теперь предлагаю отправиться на Енисей!

ЕНИСЕЙ=ИСЕЕЙ + Н (кодировъчен назал)=ИСЕЕЙ=Иса 

image

Заметили что-нибудь? Нет!?!
Ладно, смотрите ещё раз, и обратите внимание на камушек, выделенный мною красным углом!


image

Смотрим дальше!

СМОТРИМ ДАЛЬШЕ и виждаме=и виждаме Исуш Ел (Змей) и Матара Диана
виждаме феноменните строежи на Българските Богове

image 
Снова только я это вижу? Ну что же вы!!! Смотрим подсказку ниже:

image 


Убедительно?

Сергей е щриховал светилищните панели с правилни геометри форми от този
 енергиен комплекс с балансиран по свободните инерционни оси и центъра на тежеста му 600 тонен люлеещ се балван


А вот ещё там же:


image 

Комментарии нужны?

– Да, нужни са коментариите, за да документираме изкуствения произход на тези великански конструкции, построени от субектите на нужните коментарии!

НУЖНИ КОМЕНТАРИИ от=от Кан (Жреци) на Ежуа и Матара 

Итак, вы убедились, что свидетельства деятельности древнего разума на территории России предостаточно, даже не смотря на такие колоссальные разрушения, которые произведены тектонической и гидрологической катастрофами, эрозией, произведённой песком, водой и ветром.

Гледай, Сергей, древният разум на кои е построил тия великански съоръжения!

ДРЕВНИЯ РАЗУМ на=на Братя от Иза и Мария
феноменните Български жреци от Всемирното Бяло Братство от генетичните потомци – Братя на Българските Богове Демиурзи 

А то, что следы жизнедеятельности неизвестных строителей остались только в труднодоступных горных областях объясняется просто. Своей недоступностью для вмешательства человека, который непременно уничтожил бы всё, что ещё осталось.

Нядаваме се, Сергей, че вече почваш да проумяваш, че неизвестните строители на тия мегалитни чудеса, са пак Българите
 – ето поредният документ и сертификат на тяхното феноменно майсторство!

НЕИЗВЕСТНИ СТРОИТЕЛИ=СТРОИТЕЛИ от Богиня Диана и Исуз 

НЕИЗВЕСТНИ СТРОИТЕЛИ=СТРОИТЕЛИ от БЕЗИСТЕНА 

НЕИЗВЕСТНИ СТРОИТЕЛИ от=от Рода Дуло на Сина на Исуз и Богиня Диана

Неизвестните строители на новоепохалната серия мегалитни светилищни комплекси са все феноменни генетични потомци на Кан и Цар Авитохол, който е Свети Павел, синът на Исус и мария Магдалена, от неговия първосвещен Божествен жречески род Дуло от първосвещения Божи светилищен комплекс и храм Безистена! 

Поищем ещё такие места? Давайте! Летим в Приморье, на гору Пидан!

ПИДАН=Богиня Диана 

ТЪРСИМ МЕСТА на=Исус и Диана Мат Мария 

image 
Игра природы? Возможно... возможно...

image 
Надо бы всё-таки разбираться!

Възможно ли е да са игра на природата тия конструкции! 
Ето пак чие дело са!

ВЪЗМОЖНО е да са само от=да са само от Богиня Ма (Майка) и Изуж

КОНСТРУКЦИИ от=КОНСТРУКТСИИ от=
от Кан (Жреци) на Диана и Кристос=
от Кан (Жреци) на Диана и Исус от Тракия 

Ето пак, и пак, и пак..., чие дело са тия и всички други мегалитни конструкции!

ЕТО ПАК ЧИЕ ДЕЛО СА=на Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Исуш

ЕТО ПАК ЧИЕ ДЕЛО СА=на Кан (Жреци) от Дуло от БЕЗИСТЕНА

image

Ба! Взорвали что-ли?


image 

Да ну на фиг! Китайцы и на горе Пидан постарались! Любители заборов системы "Великая стена"...

image 

Но это-то не оставляет сомнений?

НЯМАМЕ СЪМНЕНИЕ че са=че са Иса и МаМаМа=че са Иса и Майка Мария Магдалена 


  
image

image

А это "природное образования" на Шкотовском плато, водопад Горбатый.
Полный восторг! Но есть и ещё кое-что! Отправимся теперь на Кольский полуостров!

ПЪЛЕН ВЪЗТОРГ=Богиня Диана и Иса Българина

Разбира се, че никакви природни образования не са тия мегалитни съоръжения, а са строени от вълшебната ръка не на "вълшебницата природа", а на Българските жреци!

image 

Ну где Скляров со своей командой? Холодно в Мурманске? Или финансирование меньше....

СО СВОЕЙ КОМАНДОЙ от=от Кан (Жреци) от Исус и Богиня Ма (Майка) Диана 

Мурманск и той докладва сакралната си Българска етимология!

МУРМАНСК на=на Кан (Жреци) на Иса и Ма (Майка) Мария 

image 

Не убедительно?

image 

И с такого ракурса?

image 

А это саамские шаманы развлекались бесконечными летними вечерами)))

ШАМАН жрец от=жрец от Ешуа и Ма (Богинята Майка)

Кстати,  Кола и Колыма не родственные ли слова? "Коло" в древнеславянском - круг, колесо, вращение.... Колымага, Колымажская башня (одна из башен московского кремля так называлась раньше). Колы маТЕРЬ, может быть?
Тогда это ещё одно из свидетельств, подтверждающих верность теории переселения кривичей с Колымы на северо-запад России и в Полоцк и Смоленск, а не из восточной Европы, как принято писать в "научных" книжках.

Отдельная тема, конечно же, и необъятная, это мегалиты Кавказа. Возможно я займусь этим, хотя... об этом столько написано, а свежих идей пока нет. Лишь одно фото не могу не привести прямо сейчас:

image 
Это уникальнейший артефакт. Снова мы видим пример необъяснимого, с точки зрения нынешнего уровня развитя технологий, предмета, который современные камнерезы повторить не в состоянии.
Этот камушек лежит себе в районе Сочи, близь посёлка Кудепста. Нет, в принципе молотком и зубилом такое можно сделать, точнее нечто подобное, потому-что ошибки неизбежны, сколы, царапины, отклонения от осей вертикали и горизонтали. Но на камне этого нет. Идеальная геометрия и качество поверхности. Единственное, что приходит в голову - когда это был ещё не камень, а глинистая масса, в неё отпечатался какой то предмет, после чего глина окаменела. Тогда что это мог быть за предмет? Станина механизма? Может сам камень часть механизма? Этого мы не узнаем видимо, при этой жизни.

– Ще узнаем тайната им на мегалитните светилищни съоръжения, Сергей –
 това правим ние с тебе сега, благодарение засега все още само на Свещения шифър, чрез който посветените Българи култиватори и цивилизатори на руските тракийски племена и съставители на всички езици по света и на руския език, са го натряскали до козирката със сакрални Български анаграмни комбинации!

МЫ (НЕ) УЗНАЕМ ВИДИМО=
Иза и Богиня Диана МаМаМа=Иза и Богиня Диана Майка Мария Магдалена

А хотелось бы! Но.... всё удивительное должно принадлежать западной цивилизации.
На территории России ничего не должно было быть. А если найдётся - объявим историко-ландшафтным заповедником или зоной под охраной ЮНЕСКО и копать, изучать, запретим!
О причинах этого, я рассуждать сейчас не берусь, но молчать тоже не в силах, чувствую свой долг перед согражданами, открывшееся в последние годы должно быть изученным! И не нужно оглядываться на академиков и мировую науку.
Им, как нам доподлинно известно, не выгодно знать правду.
Им нужен дикий, пьяный народ, который будет слушать гламурную попсу, есть гадость, произведённую из ядов, покупать абсолютно ненужные товары и услуги, и будет счастлив от своей "свободы". Вернейший путь удержания в рабстве - создание у раба иллюзии свободы, чтоб он сознательно стремился к рабству, искренне считая это свободой.
Как же! Цивилизованный дядя ведь показал как нужно жить счастливым!
Давайте уже думать своими мозгами!

http://nashaplaneta.su/blog/litofobija_ili_komu_meshajut_rus...

Опубликовал сергей water , 24.06.2015 в 08:17


–––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––

Чудесни разсъждения, Сергей, за налаганото глобално робство над хората, обаче за да разбереш същинската причина за тези злодейски събития и процеси течащи ескалиращи в света – заговорът срещу Божия Български народ,  и се познаеш за да се спасиш, трябва да понаучиш не малко, ами основно Свещения Български език и Шифър и се просвещаваш екстренно от нашия блог, че вече време не остана!

ВЕЧЕ ВРЕМЕ НЕ ОСТАНА до явяването на=до явяването на Бог Исуш и Богиня Матара Диана 


На въпроса на редакцията на канала на МирТесен: 

Понравился наш сайт? Присоединяйтесь или подпишитесь (на почту будут приходить уведомления о новых темах) на наш канал в МирТесен!,

отговаряме, че ни харесва много и изключително дори, и в благодарност разсекретяваме колективния Исусово – Мариин езически Кабала – хороскоп на редакционния колектив:


МирТесен=МИРТЕСЕН=МИТЕР ЕС=Матара и Иса
все феноменни генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, Българи разбира се, активирани за тази им просветителска мисия, чрез която пък ние ще ги просветим за истинската им мисия сред поробените Българи в руската империя 

–––––––––––––––––––––––––––––––––

И няколко интересни коментара по статията на "почитатели" на традиционната  – разбирайте фалшификаторско –
 дезинформационната, геоложка и историческа наука, впрегнати от засегнатите казионни учени – манипулатори да лъжат и мажат и атакуват фундаменталните разкрития на Сергей .

Alex Немо

Автору рекомендую на Памир сьездить. Там он и прямые углы и колонны и истинно природные каменные формирования такие найдёт что разговаривать на эту тему разучится.
Сотни "мегалитов" между блоками не то что бумажка, бактерии не проходят.
А в том что это природное автору нужно будет убедиться самому лично, если денег на проводников не пожалеет т.к места там ненаселённые. и для человека весьма недружелюбные.
Значит априори всё что там есть не создано человеком.

Анатолий Шамбалаев → Alex Немо

Вы забываете, что климат на Земле менялся неоднократно. Горы превращались в пустыни, пустыни в горы. Я видел идеальной формы каменные шары в каменных монолитах после взрывных работ. В глубину каменного массива человек не мог проникнуть.
Так что Природа, великое создание Творца.
Остается только удивляться и говорить себе, что мы еще ничего не знаем о мире, окружающий нас.

Анатолий се доближава до истината за произхода на мегалитите, но остава далече в предверието на храма, защото дефиницията за Твореца в тази Му традицонна травиална безлична форма е абсолютно безименна, анонимна и безадресна и затваря всякакви пътища и врати към Българските Богове – Творци и Демиурзи!

Alex Немо → Alex Немо

понимаю всё, но идиотов которые минусуют коммент с реальным положением вещей и чудес природы никогда не понимал.
то-ли идиоты, то-ли дальше своего замухосранска ничего не видели и знать не хотят...

Александр Алтынников → Анатолий Шамбалаев

Там всё методично разрушено уважаемый...
http://yandex.ru/video/pad/search?filmId=3bNrD46jUXI&tex... удар видео&path=wizard&redircnt=1435178296.1Н


Alex Немо 

Это для тебя он с большой буквы.
Во вторых если у тебя с георафией не лады и ты не отличаешь Прагу от Парижа, и не знаешь где находится Памир по отношению к таджикистану - то тут тебе уже лекарства не помогут. Это уже навсегда.


– тази стилистика за силово безинтелектуално просташко налагане на правота в форумните коментари с препоръки за посещение на психиатър и хапчета, лекарства и треви, е характерна и в Българските социални мрежи и медии, защото е спускана типова за ниско и неинтелигентни анти – Български уроди, с които нашия екип се среща постоянно с презрение, омерзнение и съжаление към черната им карма и незавидна скорошна съдба!   

Одиссей 

смешались в кучу кони-люди...
технология изготовления саамами сейдов известна давно и ничего инопланетно-гиперборейского тут нет.
К сведению аффтара, в тех же Хибинах - в боковом ущелье под условным названием Аку-Аку, на пути к пер. Юмьекорр - есть такие 2 стены! там такие разломы!
фантазируй на любую тему! тем более, что всего 3-4 часа от ст. Имандра.

кстати, Когутаи в ГКХ в районе Приэльбрусье тоже пирамидальны - слабО слазить?

Alexsey Хам 


На Урале тоже такое есть!!!!


Дмитрий Украинцев

Значит, в природе не только встречаются прямые углы, а это для неё норма!

bezistena 

Няма такава норма в природата с прави ъгли, това е манипулация на учените заради Българските изкуствени мегалити по света!

Анн 

Очень интересно. Нечто подобное наблюдал под Выборгом. Вернее километрах в 15 от него.

Александр Алтынников

Прежде,чем делать критические замечания по поводу этой публикации советую посмотреть ВСЕМ!!! эти фильмы...
http://lazarev.org/ru/interesting/full_news/iskazhenie_istorii_-_kak_metod_upravleniya_soznaniem

 в частности фильм "УДАР" ...


Дмитрий Алексеев
напомпан яко с псевдо – научна геоложка анти –
 Българска догматика с фалшиви научни постулати:

мдя...уходит советское фундаментальное образование.....фантазии на тему....живая и неживая природа различаются тем что в живой нет симметрии. а у кристаллов есть. и вторая симметричная форма (после тетраэдра) - это куб, и многие минеральные формы организованы именно в форме куба, и под процессами выветривания вертается исходник -т.е прямоугольные формы....

Ирина Гришанова (Пушкина)

Хорошо, что интернет дал возможность узнавать многое, что раньше было тайной и секрет умалчивалось или даже искажалось.

ПУШКИНА=Кан (Жрица) на Бог Ешуа 

ТАЙНА=ТЙАНА=Диана

СЕКРЕТ=Иса от Тракия 

ТАЙНА И СЕКРЕТ=Диана и Иса от Тракия 

Така на въпроса от заглавието на статията "Кому мешают (пречат) русккие пирамиды? отговорихме веднага в същото заглавие "На тези, които не искат да се разбере, че те са строени от феноменните Българи!", като подкрепихме това твърдение –
постсътворенчески постулат за обзавеждането и урбанизацията на инфраструктурата на кувьоза плоската планета Земя, с редица безспорни автентични документи, понятни не само за нашите съкурсници от Сакра Духовна Академия Безистена с IQ > 70 !

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena със синергитичното съдействие на 
Сергей water и светейшите ни гости – специалисти по мегалитните съоръжения, водени от новоепохалния строител и модернизатор на светилищата Свети Павел, с него и пра...правнука му Свети Андрей Скляров 
––––––––––––––––––&nda




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
15.09.2018 00:44
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. nedovolen - Преди 2-3 г изпратих снимков мат...
16.09.2018 10:31
Преди 2-3 г изпратих снимков материал на радиестезист от гугъл-земя на комплекс от 7 пирамиди, намиращи се на п-в Крим в близост до морето. Разположени в редица. По снимката направи обследване на енергетиката им. Едната се оказа с положителен заряд 40. Там могат да престояват само посветени.

На скоро ходихме с него на Извора на нимфите, с.Каснаково, Хасковско. Направи съответните измервания. Местността, непосредствено до извора е с по- силна енергия +30, от тази в Кръстова гора.
Там могат да престояват само посветени. За други не е желателно повече от четвърт час. Следват неразположение и др.
Наоколо е +15. Може да се преспива.
Водата. Тя е с дължина на вълната над 9,
което значи в зоната на абсолютното здраве. Една чаена лъжичка от нея в чешмяна вода коренно променя характеристиката й до над 9. Пиенето и навлажняване ръцете и лицето върши чудеса. Уредничката разказа за 4 жени без деца, как после идвали да правят курбани.
Няма да се спирам на историята, разкопава се в съседство и вила от римско.
Обекта и особено водата, са малко известни.
Горното го пиша информативно. Не знаем какво имаме.
цитирай
3. bezistena - Поздрави за свещената Божествена информация, Приятелю!
16.09.2018 12:51
nedovolen написа:
Преди 2-3 г изпратих снимков материал на радиестезист от гугъл-земя на комплекс от 7 пирамиди, намиращи се на п-в Крим в близост до морето. Разположени в редица. По снимката направи обследване на енергетиката им. Едната се оказа с положителен заряд 40. Там могат да престояват само посветени.

На скоро ходихме с него на Извора на нимфите, с.Каснаково, Хасковско. Направи съответните измервания. Местността, непосредствено до извора е с по- силна енергия +30, от тази в Кръстова гора.
Там могат да престояват само посветени. За други не е желателно повече от четвърт час. Следват неразположение и др.
Наоколо е +15. Може да се преспива.
Водата. Тя е с дължина на вълната над 9,
което значи в зоната на абсолютното здраве. Една чаена лъжичка от нея в чешмяна вода коренно променя характеристиката й до над 9. Пиенето и навлажняване ръцете и лицето върши чудеса. Уредничката разказа за 4 жени без деца, как после идвали да правят курбани.
Няма да се спирам на историята, разкопава се в съседство и вила от римско.
Обекта и особено водата, са малко известни.
Горното го пиша информативно. Не знаем какво имаме.

–––––––––––––––––

Скоро с тебе ще ги пуснем на ръчен режим тия светилища – Рогове на изобилието, и ще произвеждаме в неограничени количества духовни, здравни и материални блага и ще творим чудеса на тях, които ще раздаваме безплатно и в изобилие на Българите и на всички хора и народи, които се поклонят и подчинят безусловно на Боговете ни и на нас – феноменните Българи отг Бялото Братство и Сестринство, които сме единствените оторизирани оператори на тия свръхтехнологични съоръжения!
цитирай
4. bezistena - Коментар на Васил Павлов под публикация на този постинг във фейс групата НАРОДИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ГРУПА
26.10.2018 18:43
Васил Павлов При разкопки в основата на една от пирамидите било намерено прабългарско руническо писмо,това бе публикувано във списание космос от времето но соца,та там се казваше че това писмо са го оставили строителите на тези пирамиди.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674647
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!